IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.gymportalen.dk/
65 , 00 kr.
81 , 25 kr.
Viva la vida

Viva la vida

Viva la vida er et nyt begyndersystem med hurtig progression. Kompetenceområderne kommunikation, kultur og samfund tilgodeses.

Viva la vida består af denne bog, et lille grammatikhæfte og et website (www.lru.dk/vivalavida). Her findes øvelser til print, et emneorganiseret ordforråd samt lydoptagelser som gør det muligt at arbejde med intonation, rytme, tryk og udtale.

Der er tre hovedkapitler: España, Hispanos en Estados Unidos og México.
Teksterne består af uddrag af artikler, litterære tekster, sange, breve, interviews og blogs. Herigennem får eleverne indblik i kulturelle, politiske, historiske og aktuelle forhold. Der lægges op til beskrivelse, beretning, referat og dialog.

Ordforrådsindlæring står centralt i bogen. Eleverne møder jævnligt de samme ord og vendinger. Det øger deres mulighed for at tilegne sig et ordforråd inden for det nære og genkendelige. Desuden trænes specifikt og alment ordforråd i alle kapitlerne ved opsamlingsøvelser.

Alle tekster er rigt gloseret og er af overskuelig længde. I alle kapitler findes samtale- og grammatikøvelser der anvender varierede læringsstrategier. De første tekster er korte hverdagsdialoger og præsentationstekster, der giver eleverne en følelse af at de hurtigt kan sige noget på spansk.

Målgruppen er 1. og 2.g

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770668606
Forlag: LR Uddannelse Udgave: 1 udg.
09. nov. 2017
248 sider
Fag: Spansk Niveau: A - C Redaktør: Jan Krogh Larsen
81 , 25 kr.
65 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms